Προφυλάξεις για αποφυγή μόλυνσης από Κοροναϊό

Λόγω της πανδημίας του Κοροναϊού COVID-19, και για την προστασία όλων μας, τα ραντεβού στο ιατρείο τροποποιούνται ως εξής:

  1. Τα ραντεβού θα είναι αυστηρά ανά 30 λεπτά, με όχι παραπάνω από 1 συνοδό μέλος, προκειμένου να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός πολλών ατόμων στον ίδιο χώρο
  1. Υπενθυμίζουμε τα γενικά προφυλακτικά μέτρα: καλό πλύσιμο των χεριών, αποφυγή επαφής χεριών με στόμα/μύτη/μάτια, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ καθώς και θερμομέτρηση κατά την είσοδο στο ιατρείο
  1. Στη περίπτωση που παρουσιάζετε συμπτώματα (πυρετός/βήχας/δύσπνοια/καταβολή) τηλεφωνήστε μας πριν την επίσκεψή σας στο 2107487482

Ο κ. Τσιούφης δέχεται ασθενείς στο ιδιωτικό του ιατρείο (χάρτης) κάθε Δευτέρα και Πέμπτη. Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού:

  • Τηλεφωνικά, στο 2107487482.
  • Διαδικτυακά, χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα (οδηγίες χρήσης στο κάτω μέρος της σελίδας).

Οδηγίες Χρήσης

Χρησιμοποιώντας τη διαδικτυακή μέθοδο, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού εύκολα και γρήγορα, από την ερχόμενη εβδομάδα έως και δύο μήνες αργότερα.

Για να κλείσετε ραντεβού, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Πατήστε επάνω στην ημερομηνία (με το εικονίδιο του ημερολογίου) για να εμφανιστούν οι διαθέσιμες ημέρες. Κατόπιν, επιλέξτε την ημέρα της προτίμησής σας(Δευτέρα ή Πέμπτη). Η ημέρα έχει επιλεγεί όταν το περίγραμμα γίνει σκούρο γκρι.
2. Επιλέξτε την επιθυμητή ώρα .
3. Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία
Ονοματεπώνυμο -με ελληνικούς χαρακτήρες
Email -με λατινικούς χαρακτήρες
Τηλέφωνο Επικοινωνίας, κατά προτίμηση κινητό.
4. Πατήστε το κουμπί “Κράτηση”
5. Θα λάβετε επιβεβαιωτικό e-mail που περιέχει όλα τα στοιχεία της κράτησής σας. Επίσης, θα σας σταλθεί υπενθύμιση του ραντεβού σας 2 ημέρες πριν την καθορισμένη ώρα.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε το ραντεβού, καλέστε στο 210 7487482.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία, καλέστε στο 210 7487482.