ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
11-12 Ιουνίου 2021
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
ONLINE LINK

 

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στο «The Athens HaB Symposium», το 1ο Συμπόσιο Καρδιονευρολογίας που διοργανώνεται από την Α’ Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών και το Ινστιτούτο Μελέτης Έρευνας, Εκπαίδευσης και Θεραπείας Νοσημάτων Αγγείων, Καρδιάς, Εγκεφάλου και Νεφρών, σε συνεργασία με τη Β’ Νευρολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών (Καθηγητής / Διευθυντής, κ. Γεώργιος Τσιβγούλης) και θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Ιουνίου 2021 ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ.

Το συμπόσιο στοχεύει στην ανάδειξη νέων δεδομένων για τη σύνθετη αλληλεπίδραση Καρδιάς – Εγκεφάλου σε κλινικό και ερευνητικό επίπεδο. Φιλοξενεί έναν πρωτοπόρο, εξωστρεφή και πολυσυλλεκτικό διάλογο μεταξύ διακεκριμένων ομιλητών και απευθύνεται σε ευρύ κοινό με ειδικό ενδιαφέρον στα γνωστικά αντικείμενα της καρδιαγγειακής νόσου, του αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου, άλλων νευρολογικών παθήσεων και της συμπεριφορικής – γνωσιακής νευροεπιστήμης.

Η διαχρονικά αινιγματική αλληλεπίδραση καρδιάς – εγκεφάλου με το σύμπλοκο νευρωνικό, βιοφυσικό, βιοχημικό και ορμονικό υπόστρωμα αποκτά ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον.

Η τιμητική παρουσία και η ενεργός διαδικτυακή συμμετοχή σας στις εργασίες του Συμποσίου, θα ικανοποιήσει αναμφίβολα τις προσδοκίες μας και είμαστε βέβαιοι πως θα συμβάλλει τα μέγιστα στην επιτυχία του.

Με φιλικούς συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Κωνσταντίνος Τσιούφης

Καθηγητής – Διευθυντής Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής,

ΕΚΠΑ, Ιπποκράτειο Γ.Ν.Α

Σχετικά Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα