ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
14 – 16 Ιανουαρίου 2021


Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στο 13ο Συμπόσιο «Καρδιαγγειακές Παθήσεις και Νεφρική Δυσλειτουργία 2021», το οποίο ακολουθώντας μια πολυετή παράδοση, διεξάγεται διαδικτυακά στην Αθήνα από τις 14 έως τις 16 Ιανουαρίου 2021.

Το Συμπόσιο «Καρδιαγγειακές Παθήσεις και Νεφρική Δυσλειτουργία 2021» συμβάλει επί σειρά ετών στην εποικοδομητική συνεργασία, και τη γόνιμη ανταλλαγή γνώσεων και δεδομένων επί της στενής παθοφυσιολογικής και κλινικής συσχέτισης μεταξύ των νεφρών, της καρδιάς και των αγγείων.

Έχοντας ως παρακαταθήκη τη θεματική των ιδιαιτέρως επιτυχημένων Workshops, που υλοποιούνται στα πλαίσια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Υπέρταση και καρδιο-αγγειο-νεφρικά νοσήματα» εντάχθηκαν στο πρόγραμμα επιπλέον Workshops σχετικά με τη υπερηχογραφία στις καρδιακές και νεφρικές παθήσεις, την ερμηνεία απεικονιστικών εξετάσεων καρδιάς, καθώς και με τις τελευταίες εξελίξεις ως προς τις συσκευές μέτρησης της αρτηριακής πίεσης.

Στις ιδιαίτερα δύσκολες αυτές ημέρες που η πανδημία COVID-19 έχει στιγματίσει ανεξίτηλα την ζωή όλων μας, καθίσταται επιτακτική η ανάγκη της επιστημονικής μας επικοινωνίας, παρέχοντας εκμηριωμένη γνώση, και αξιοποιώντας αποδοτικά τη τεχνολογία και τα ψηφιακά εργαλεία που αυτή προσφέρει.

Η τιμητική παρουσία και η ενεργός συμμετοχή σας στις εργασίες του Συμποσίου, θα ικανοποιήσει αναμφίβολα τις προσδοκίες μας και είμαστε βέβαιοι πως θα συμβάλλει τα μέγιστα στην επιτυχία του.

Με φιλικούς συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Κωνσταντίνος Τσιούφης
Πρόεδρος Συμποσίου
Καθηγητής, Διευθυντής Α΄ Καρδιολογικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών , Γ.Ν.Α. «Ιπποκράτειο»
Πρόεδρος E.S.H. (2018-19)
Πρόεδρος Ε.Κ.Ε. (2017-18)

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα