ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
29 Μαρτίου – 30 Μαρτίου 2019
ΤΟΠΟΣ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ (ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ)

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο 6th Official pre-ESH International Congress Satellite Symposium, “Update on Difficult to Control Hypertension and Related Comorbidities” στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138, Αθήνα) στις 29 και 30 Μαρτίου 2019.

Η επιτυχία του Συνεδρίου σίγουρα οφείλεται στη σημαντική συμμετοχή σας τα προηγούμενα χρόνια και ο διεθνής του χαρακτήρας επιβεβαιώνεται από την παρακολούθηση του Συνεδρίου φέτος από 90 ιατρούς από Ευρωπαϊκές και Ασιατικές χώρες. Επίσης η Συνεδρία των Κατευθυντήριων Οδηγιών θα μεταδοθεί ζωντανά σε 10 χώρες του εξωτερικού.

Στόχος του Συνεδρίου είναι να βοηθήσει τους ιατρούς να κατανοήσουν την πολύπλοκη παθοφυσιολογία της δύσκολα ρυθμιζόμενης υπέρτασης και να παρέχει τα κατάλληλα θεραπευτικά «εργαλεία» αποτελεσματικής αντιμετώπισης των υπερτασικών ασθενών υψηλού καρδιαγγειακού κινδύνου. Πιο συγκεκριμένα φέτος θα υπάρχουν Συνεδρίες και Work-Shops αφιερωμένα στις νέες Κατευθυντήριες Οδηγίες της ESH με συμμετοχή καταξιωμένων διεθνών ειδικών και υπευθύνων των Ομάδων Εργασίας και των «Κέντρων Αριστείας» της ESH. Με την ενεργό σας συμμετοχή μετά το πέρας του Συνεδρίου σκοπός είναι να μπορείτε να εφαρμόσετε επιτυχώς στην κλινική πράξη τις πληροφορίες και κατευθύνσεις για τη σύγχρονη διαγνωστική και θεραπευτική στρατηγική της υπέρτασης.

Με βάση τα ανωτέρω σας καλούμε να λάβετε μέρος στην επιστημονική κοινότητα του Συνεδρίου, να ανταλλάξετε απόψεις, γνώμες και εμπειρίες στο 6th Official pre-ESH International Congress Satellite Symposium. Σας περιμένουμε!

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Κώστας Τσιούφης
Καθηγητής Καρδιολογίας ΕΚΠΑ
Πρόεδρος Ευρωπαϊκής Εταιρείας Υπέρτασης (ESH)

 

Σχετικά Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα